zondag 24 januari 2016

Flashback en reading challenge 2016

Het nieuwe jaar is al een tijdje aan de gang, tot eind januari mag je elkaar nog een prettig nieuwjaar toewensen. Hierdoor krijg ik nog de kans om terug te kijken op de reading challenge die vorig jaar ben aangegaan. Ik had mezelf voorgenomen om minstens 20 boeken te lezen. De reden dat dit aantal niet zo hoog is, is omdat ik stage moest lopen en ondertussen ook nog eens mijn eindwerk moest schrijven. Uiteindelijk heb ik 25 boeken gelezen. Kijk mee en ontdek welke challenge ik dit jaar aanga. 

Goodreads geeft elk jaar een overzicht van de boeken die je gelezen hebt met nog enkele statistieken bij. Dit is super handig! 

In totaal heb ik - zoals eerder gezegd - 25 boeken gelezen, wat een totaal van 8 833 pagina's geeft. Het dikste boek dat ik gelezen heb is Erfenis van Christopher Paolini, het dunste boek is De grote wereld van Arthur Japin. 

Ik ben met mezelf de challenge aangegaan om dit jaar 30 boeken te lezen. Ook dit is niet zo'n groot aantal, maar als ik deze kaap vlot overschrijdt kan ik er elk jaar een aantal boeken aan toevoegen! 

Hoeveel boeken ben jij van plan om dit jaar te lezen? 


2 opmerkingen:

 1. Dat vind ik toch wel een hoop! Een mooie challenge :)
  De mijne staat op 12 boeken, haha. En ben nu met mijn tweede boek bezig (zolang ik studieboeken niet meetel, want ik ben ook al aardig op weg in mijn Business Law boek, helaas).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 12 boeken is ook een mooi aantal! Studieboeken kan je laten meetellen als je je challenge niet haalt? :D

   Verwijderen