woensdag 4 januari 2017

Reading challenge 2016 en 2017

Net zoals vorige jaren ging ik in januari met mezelf de uitdaging aan om dit jaar 30 boeken te lezen. In dit blogbericht wil ik mijn leesjaar van 2016 aan jullie tonen. Ik heb dit jaar zowel via Hebban als via Goodreads deelgenomen aan de Reading Challenge. Via Goodreads heb ik in december een overzicht gekregen met de nodige statistieken en cijfertjes en uitgelezen boeken. 


Zoals jullie wel kunnen zien, ik heb mijn uitdaging niet gehaald met een tekort van vijf boeken. Ik denk dat ik in januari iets te enthousiast was omdat ik toen nog werkloos was. Sinds februari ben ik aan het werk waardoor ik nog op zoek ben naar een goed evenwicht tussen lezen, weggaan, op tijd gaan slapen en gaan werken. 

Volgende boeken hebben dit jaar het meeste aantal sterren gegeven, vier op precies te zijn. Geen enkel boek heeft dit jaar vijf sterren gekregen. 
 • Het meisje in de trein van Paula Hawkins
 • Voor jou van Jojo Moyes
 • Laat me gaan van Gayle Forman
In 2017 ga ik proberen om minstens hetzelfde aantal boeken te lezen, 25 boeken dus. Ik hoop dat mij dat dit jaar zal lukken, maar als ik kijk naar welke boeken ik in de nabije toekomst zal lezen zal dit waarschijnlijk geen probleem zijn!

Hebben jullie een geslaagde Reading Challenge achter de rug? 

2 opmerkingen:

 1. Ha, grappig, ik heb ook 25 ingevuld! Vorig jaar moest ik er maar 10 lezen en dat zijn er 16 geworden; dit jaar wil ik mezelf terug een beetje uitdagen. :-) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wou vorig jaar ook mezelf uitdagen, duidelijk mislukt :(
   Ontzettend veel succes! Je zal het beter doen dan ik!

   Verwijderen