woensdag 27 december 2017

Kiki van Dijk - Lech

Op 16 november is er de nieuwe spannende winternovelle van Kiki van Dijk Lech verschenen. 

LechTess heeft haar droombaan gevonden bij het populaire pr-bureau Image House. Maar dat succes heeft een keerzijde: ze ziet haar man en vierjarige tweeling steeds minder. En net als ze met het hele gezin een weekendje weg willen, wordt Tess gevraagd voor een brainstormsessie in het luxueuze skioord Lech.

Het team vergadert in een luxe chalet midden op de berg. De omgeving is prachtig, maar de sfeer ongemakkelijk. Tess voelt dat haar collega’s iets voor haar verbergen. En als het chalet door een hevige sneeuwstorm van de buitenwereld afgesloten raakt, lopen de spanningen hoog op… Wie durft Tess nog te vertrouwen?

Toen het boek in mijn brievenbus zat had ik niet verwacht dat het zo'n dun boekje was, een kortverhaal dus, 64 pagina's om precies te zijn. 

Meestal vind ik kortverhalen te kort om een echt verhaal te creëren waarin je wordt meegezogen, dus ook bij dit verhaal was ik sceptisch. Bij dit verhaal was het anders, Kiki van Dijk slaagt erin om toch iets van diepgang te creëren door redelijk wat tijdsprongen te maken. Door de tijdsprongen leest het boekje vlot, in die 64 pagina's gebeurde er heel wat. 

★★★
November 2017
64 pagina's
€ 19,99
ISBN 9789401607957
*Recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten