Vi Keeland - De baas

Wanneer Reese probeert te ontsnappen aan een verschrikkelijke date wordt ze op de vingers getikt door de arrogante, maar oh zo knappe Chase Parker.  Wanneer Reese terug bij haar date aan tafel schuift, besluit Chase met zijn date mee aan te schuiven en te doen alsof hij de date van Reese is. Na de dubbeldate dacht Reese dat ze hem nooit meer terug zou zien, tot ze op haar nieuwe job wordt voorgesteld aan de baas, Chase Parker. 

Laten we eerlijk zijn, de clichés en romantiek druipen ervan af. Dat ‘De Baas’ een standaard chickflick is valt niet te ontkennen, maar toch had dit boek bepaalde elementen die het boek boeiend maakten, ik wou echt verder lezen. Keeland slaagt erin om de hoofdpersonages een inhoudelijke achtergrond te geven en nuttige, toffe nevenpersonages neer te pennen. 

De auteur wisselt ook af met hoofdstukken tussen verleden en heden, maar ook tussen de personages. Je leert Chase zijn verleden kennen waardoor je bepaalde zaken in het heden langzaamaan kan plaatsen. Hierdoor krijgt dit verhaal meer inhoud dan alleen maar ‘ik zie u graag’ en ‘kom hier, dat ik u kus’. 

‘De Baas’ heeft mij op een aangename manier verrast en was een leuk om tussendoor te lezen. Indien je van dit genre houdt, een echte aanrader!

Leen

Uitgeverij Volt
Januari 2018
Aantal pagina's: 512
€ 21,99
ISBN:9789401610117
*Recensie-exemplaar

Reacties

Populaire posts