Cristina Caboni - Het huis met de spiegels

Gisteren verscheen het nieuwste boek van Cristina Caboni: Het huis met de spiegels. Uitgeverij Xanders organiseert een blogtour en ik mag deelnemen! 

De prachtige villa in Positano is de enige plek die Milena haar thuis kan noemen. Ze groeide erin op en kent er elk hoekje, van de majestueuze ingang met de twaalf spiegels tot het ronde trappenhuis met de houten versieringen. Toch lijkt het huis dingen voor haar te verbergen, dingen waar haar grootvader niet over wil praten. 

Milena is ervan overtuigd dat hij een groot familiegeheim achterhoudt en vindt in haar zoektocht een doorgang naar een verborgen kamer, vol oude foto's van haar grootmoeder.

Milena vertrekt naar het land waar haar grootmoeder haar dromen najaagde en ook verloor, op zoek naar haar verhaal. Stukje bij beetje ontrafelt ze het mysterie van het huis met de spiegels en haar bewoners, al kunnen sommige geheimen beter voor altijd verborgen blijven…

Het huis met de spiegels is al het vijfde boek van Cristina Caboni dat ik lees, en er zullen nog vele volgen.

Net als haar andere boeken, is ook deze romantisch. Niet alleen qua romantiek/liefde, maar ook de sfeer die zij creĆ«ert en  hoe ze de omgeving/leefwereld van de personages tot leven werkt. 
Ik wou mijn valies al pakken, een vliegticket boeken en zelf het prachtigste blauw van de lucht en het water van Positano ontdekken. 

Cristina Caboni is een echte feelgood-schrijfster, ze laat je wegdromen naar prachtige plaatsen en wekt je nieuwsgierigheid door bewust beetje bij beetje de familiegeheimen prijs te geven.

★★★
Xander
Juli 2020
Aantal pagina's: 304
€ 20,99
ISBN:9789401612739
*Recensie-exemplaar


Reacties

Populaire posts