Toni Coppers - De genezer

Het laatste boek van Toni Coppers lezen? Ja graag! 
Liese Meerhout en haar team zitten volop in een moord waarbij een belangrijk manuscript over fabeldieren is verdwenen. Is dit een roofmoord voor een kostbaar museumstuk? Wanneer Simon, Liese haar ex-vriend, vanuit Oxford belt over een verdwijning van een studente, zit ze niet te springen om hem te helpen. Wanneer alle sporen naar Oxford leiden, besluit Liese het kanaal over te steken en laat de Britse politie zien hoe koppig ze wel niet kan zijn. 

Is Coppers erin geslaagd mijn favoriete Belgische misdaadauteur te blijven? 


Ja ja ja ja! Ik had al eventjes geen boek meer van hem gelezen, maar dit was thuiskomen. Liese Meerhout is en blijft een van mijn favoriete personages en heeft niet teleurgesteld. Coppers laat zijn personages kwetsbaar zijn en neemt je volledig mee in hun bestaan zonder dat het gaat vervelen. In ‘De Genezer’ was dit niet anders. 

De volledige setting van het boek past perfect bij dit seizoen, een winterachtig Antwerpen en Oxford. Neem een dekentje, een warm drankje en laat het boek je meenemen in dit misdaadavontuur. Dompel je onder in het geweldige plot met de nodige verrassingen. 

Vlotte schrijfstijl, herkenbare personages en een geweldige verhaallijn, meer hoef ik je over dit boek niet te zeggen. Maak het jezelf maar comfortabel want de nieuwste van Coppers is er eentje om voor te blijven zitten! 

Leen

★★★★
Uitgeverij Angèle (Manteau)
November 2018
Aantal pagina's: 320
€ 21,99
ISBN:9789022335727
*Recensie-exemplaar


Reacties

Populaire posts